rólunk

A magánszemélyek alapította társaságunkat 1996. januárjában jegyezték be a Fővárosi Cégbíróságon, 01-09-466169 számon.

Ügyvezető igazgatónk: Ekker Ferenc, aki a Kft megalakulása előtt, 1979 óta magánvállalkozóként tevékenykedett. Ma már „családi vállalkozásban” fiával, Ekker Gáborral közösen működtetik a társaságot.

Társaságunk fő profilja: festési-, mázolási-, tapétázási munkák és az ehhez kapcsolódó díszítő jellegű szakipari tevékenységek.

A jó és megbízható minőség miatt műemlék-, vagy műemlék jellegű épületek felújítására is kapunk megbízást, de természetesen minden felületképzési munkát elvállalunk.

A gyors és igényes munka érdekében a kft. munkáját az ügyvezető igazgató közvetlenül irányítja, amely lehetővé teszi a munkaerő, valamint a rendelkezésünkre álló gépjárműbázis, és raktárkészletek akár azonnali rugalmas átcsoportosítását.

Létszámunk 20 fő, amelynek több mint 50 %-a a társaság megalakulásától a cégnél dolgozik. Munkatársaink valamennyien a feladatukhoz szükséges szakirányú végzettséggel rendelkeznek.

A Magyar Szabványügyi Testület MSZ EN ISO 9001 tanúsítványát 2003-ban szereztük meg, mely évente felülvizsgálatra, meghosszabbításra kerül.

Hangsúlyozni kívánjuk, bár ezt az igényes megrendelőink sora is bizonyítja, a legfőbb elvünk:

RUGALMASSÁG + HATÉKONYSÁG + KIVÁLÓ MINŐSÉGI MUNKA

Főbb megrendelőink:

  • REKON Zrt.
  • Market Építő Zrt.
  • West Hungária Bau Kft.